ApA2 Jerk

Loading...

Only God can judge me

I'm universal. Except hip - hop

Skinny jeans & Shirts.
No fluffy dresses.

Let me make this clearly --> I'M NOT A SMOKER!

You can't say that I'm arrogant, you don't even know me at all.
But I'm kinda vicious and I'll never stop.

People, I'm not perfect and so do you. I can be two times more cruel WITH the person who've been previously mean towards me. If you're jealous with what I've achieved, I hope you don't have a nose cause I'll be farting right on it. I've had enough of your ridiculous "blablabla". Try to achieve your own glory, make your own story and make people proud of you. Success is never found. Failure is never fatal. Courage is the only thing.
There was an error in this gadget

Tuesday, April 5, 2011

IN CAPITALIST WE TRUST

Dah la semalam kuar berita tipu punya banyak, harini pun sama gak. Laris la surat - surat khabar seluruh Malaysia. Habislah semua rakyat Malaysia kene tipu. Akhbar Kosmo pulak melakukan hebahan yang lebih hebat. Terharu aku membacanya. Dengan tajuk dimuka hadapan tertulis "Polis Gagalkan Zina Di Atas Al - Qur'an" or something like that, beritanya mengenai gig Seremban yang diserbu. Gembira betul aku bila makan di kedai dan pekerja kedai itu tanya aku ni geng Black Metal ke? Hahaha sampai camtu sekali kejayaan akhbar - akhbar ni semua memburukkan manusia lain. Jahat sangat ke kami ni? Orang yang tak dengar metal tu baik - baik belaka ke? Agaknya ayah Pin tu pun ketua Black Metal kot. Ada ke Kosmo cakap mengikut jadual gig, upacara berzina di atas Al - Qur'an kemudian membakar ayat - ayat suci Al - Qur'an akan diadakan selepas tamat persembahan muzik dari artis - artis terkenal (hehehe) tanah air kita semasa gig Seremban berlangsung. Wahhhh sekarang ni gig dah ada jadual la. Macam jadual menjaga kebersihan kelas la pulak. Masuk akal ke? Heh ni aku nak tanya sikit pada pihak - pihak media dan sapa - sapa la yang mempercayai media, serbuan di buat dan tiada sebarang senjata berbahaya di jumpai. Memang lah takde sebab kitorang datang bukannya nak berperang yang sampai nak bawak senjata tu. Apa gila ker korang? Yang bawak senjata tu ialah polis dan unit FRU. And another thing, dah kata sedap - sedap jer tuduh kami nak bakar Al - Qur'an, ada ke korang jumpa sape - sape yang bawak Al - Qur'an datang gig? Ada ke laporan yang mengatakan Al - Qur'an dijumpai? Kalau tak jumpa tu maknanya kami ni bakar apa? Bakar diri? Apesal tak kata kami nak bom Terminal One je? Kan lebih hangat cerita tu. Wei wartawan, tak takut dosa ke korang buat fitnah sampai camtu sekali? Nak kata kami berzina atas Al - Qur'an? Perempuan yang ditahan pun cuma 4 orang daripada 105 orang. Dan ada yang dah jadi isteri orang. Dan ada yang makwe orang ikut pasangan masing - masing untuk menemani. So yang lain tu nak berzina dengan sape? Ngan wartawan? Ha bodoh! Pikir la kalau nak buat tuduhan pun, kan dah menampakkan kebodohan sendiri. Kerja bagus tapi otak takleh pakai. Aku yang pegi gig pun tak pernah sekali pun jumpa orang bakar Al - Qur'an. Bakar rokok ada la. Kalau takat wartawan yang baru - baru jer rasa nak jenguk kaki kat gig metal tu, tak payah la nak cerita macam pengelaman korang tu hebat sangat. Panggil bodoh kang marah pulak. aku tak habis lagi nak hebahkan berita - berita tipu korang tu. Tunggu la esok plak, aku nak balik dah. Jumpa lagi esok wahai pemberita - pemberita tipu dan manusia - manusia yang suka ditipu.

Credit to Rudy - myspace blog

No comments:

Post a Comment