ApA2 Jerk

Loading...

Only God can judge me

I'm universal. Except hip - hop

Skinny jeans & Shirts.
No fluffy dresses.

Let me make this clearly --> I'M NOT A SMOKER!

You can't say that I'm arrogant, you don't even know me at all.
But I'm kinda vicious and I'll never stop.

People, I'm not perfect and so do you. I can be two times more cruel WITH the person who've been previously mean towards me. If you're jealous with what I've achieved, I hope you don't have a nose cause I'll be farting right on it. I've had enough of your ridiculous "blablabla". Try to achieve your own glory, make your own story and make people proud of you. Success is never found. Failure is never fatal. Courage is the only thing.
There was an error in this gadget

Monday, March 28, 2011

ILoveYouFuckinDamnSoMuch

I found you here now please just stay for a while
I can't move on without you around
I hand you my mortal life but will it be forever?
I'd do anything for a smile holding you 'til our time is done
We both know the day will come but I don't want to leave you
I see my vision burn, I feel my memories fade with time
But I'm too young to worry
These streets we travel on will udergo our same lost past...

Newborn life replacing life, replacing all of us, changing this fable we live in
No longer needed here so where should we go?
Will you take a journey tonight and follow me past the walls of death?
But sayang, what if there is no eternal life?

Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you here
Please tell me what we have is real..

So what if I never hold you or kiss your lips again?
I never want to leave you and the memories for us to see
I beg DON'T LEAVE ME


Kimie Capital taken by Lina Manson
27 March 2011
6.19 P.M -
would it be forever??? I hope so...

Friday, March 18, 2011

BFF AKHIR ZAMAN

Inilah sume Best Fren Forever aku yang stylo...jadi yg tak stylo tu sorry ar sebab x msuk lam blog aku ni, hahaha!!!!!! KEJAM!!!! hahahah takde ar...ni yg jenis kepala otak sme ngn aku.... paham??? Ok



FARA ALLY.......STILL SINGLE....GANAS, ROMANTIK, PENYANYANG....



ADY MUNER....MAT REMPIT BERJIWA BESAR (satu2 nye mat rempit yg aku tabik)...



MAN...NME FB MAN METALICA GOTH...COMEL, CUTE, STYLO DAN HENSEM...



AMIRA CASSANDRA EVANS....SAYANG KAU KETAT - KETAT <3





INI IALAH TYRA - AKU PANGGIL DIE TY, SINGKATAN KEPADA TREX MANSONS..ADIK AKU YANG SESAT NTAH KEMANA...LAME TA CONTACT DIE



SCHA SCHAMIE AND BOYFRENNYE APEK


INI MIMIE PUNK...YEAH..PUNK NOT'S DEAD


AMIR (agaknye...) MEIMI (yg stu lagi) DAN ORANG YG HEBAT IAITU FENDI HAHAHAHA


INI IALAH ALIP, ALIP IALAH MOOSE..INI ALIP MOOSE, PUNKER SEJATI TANPA FASHION...JIWA TETAP PUNKXXX RAWK




INI IALAH SYAZA...SYAZA IS GANAS, DIE PERNAH SEPAK SORANG BUDAK POMPUAN....





INI FIEYKA CASPER...CASPERRRR CASPERRR



INI MIA...BERSAMA BOYFRENNYE.... SWEET




INI PRINCESSS NUR AMIZA DAN HEHEHEHEHEHE.........







This is what we see
this we what we do
what ever problem we solve
it's will back to doom

This time has come
Rise you hand in a shine
Sunny shaw rude boys
Cloud fuck ass hole

Hidup ini memang palat, tapi esok masi ada
This is full of fuckin damned problematic, but we still have next day
Hidup ni memang payoh, tapi dakpe ar es0p ade gi dop
hidup ni meme susoh, tapi esop tetap ado
Hidup ni meme la susoh, tapi esop tetap ada poi
wa cakap sama lu, ini hidup manyak susah...tapi esok ada la...lu ingat


















GIG!!!!!! ESOK!!!!!

Esok gig malam ni aku tido awal giler sampai aku terbangun balik waktu sekarang (pukul 3:03 pagi) hahahah...mne tak seronok, band Plague of Happiness ade.. Dalam kucar - kacir sibuk beli tiket gig tu aku di-call oleh Vivienne Westwood yang ada pertukaran band...band The Korok tak dapat datang sebaliknya ditukar dengan band Saprah, Alienis Beautiful dan band hardcore mne ntah da lupe..

tiket pre - sale aku layu sebab kena air sirap...nsib baik tak hancur lumat terus hahahaha..... Arif Burger, Apex Sipit, dan Awie mula2 ckp nk pegi..then mne ntah berhabuk pun takde tiket..mati la korank kena beli door ticket nanti hahahaha cekik darah!

I HATE MYSELF AND I WANNA DIE

Aku benci diri aku...daripada dulu lagi spatutnye aku kelar tangan aku. Hari tu, aku dah kelar tangan aku kt skolah. Then kena lapor kt cikgu, hari ni....buat hal pulak. Salah ke aku nak luangkan masa dengan mak bapak aku. Buat ape ade mak bapak kalau tak luangkan masa bersama diorang, baik diorang mati je! Aku nak luangkan masa dengan diorang, tp kenapa diorang maki hamun aku. Bila aku ajak kuar je terus diorang bisu...buat bodoh...dan kalau aku desak diorang terus maki hamun aku. Damn! Salah ke! Aku kadang2 macam nak lari dari rumah..balik kampung. Tak pun aku stay kt KL dengan kakak aku. Salah ke aku tnye korank aku nak luangkan masa dengan mak bapak aku? ARgh! Korank takkan paham perasaan aku. Jangan try ckp yg korank paham perasaan aku. Sebab hanya Allah je yang paham perasaan aku. Ye, aku rase sedih. Aku rasa macam nak meletup. Aku rasa marah. Aku rasa dendam. Semuanya bercampur. Dan bentuk perasaan tu kadang-kadang mengubah aku jadi jahat. Sampaikan aku brani tumbuk awek aku sebab die curang...ye. Aku tak nak buat sume tu. Tapi kenapa orang cari pasal dengan aku...aku setia tahap gaban dengan awek aku. Kalau takde kredit, die send mesej suruh belikan. Aku sanggup redah hujan nak beli kredit untuk die. Kalau dia deman, aku suapkan ubat kt mulut die. Tapi sampai die untuk curang dengan aku. Mane aku tak marah. Tumbuk, kick tampar..again..aku buat hal smpai cikgu panggil. Everyone cakap aku jahat, kejam, dayus dan tak berhati perut. Tapi diorang tak paham ape yang aku pikir. Diorang tak berada kt situasi aku...diorang hanya pandai bla bla bla...argh Pukimak sial korank! Pegi mampus ar! Korank pernah ke couple then awek korank curang! Korank yang curang ade ar!...aku pernah couple 5 kali...5 kali tu jugak sume awek aku curang..aku tak pernah curang..aku tak pernah mintak break dengan awek. Tapi kenapa sampai ati awek aku buat aku camni....aku sial!

Aku marah...dan aku rasa macam aku nak bunuh die. Cikgu kaunseling aku cakap, aku adalah paradoks yang merosakkan manusia. Tapi sape yang cipta sifat aku ni??!!! Korank jugak! Korank yang ubah aku jadi jahat. Korank yang desak aku! Aku tak nak sume ni! Aku tak nak tak nak tak nak! Korank slalu cakap aku ni giler cinta...tpi sebenarnye tak! Aku nak diri aku disayangi...aku nak diri aku bebas luangkan masa bersama dengan orang yang aku sayang...tak jumpe depan mata pun tak kesah asalkan dapat dengar suara. Family aku tak bagi sume tu, sebab diorang sibuk dengan urusan diorang. Bila aku ajak kuar, diorang xnak! Maki aku..ckp aku menatang pe sume! Then bile aku ganti kasih sayang keluarga dengan kasih sayang dari sorang yg bergelar awek, awek pulak curang! Everybody make me crazy! Fuck! Why! WHY! WHY!!!!!!!!!!!! Ape yang korank tak puas hati dengan aku! Aku slame ni slalu jerk respek orang, aku tak pernah buat jahat dengan orang! Tapi korank mengubah aku kepada setan! Korank yang cipta setan ni! Then korank nak hapuskan ciptaan korank ni! Tu dah terlambat...aku pulak yg aku hapuskan korang satu persatu..sumenye tk paham perasaan aku...

Sampailah datangnye die...adik yg aku sayang. Die berjaya buat aku senyum untuk kali pertamanya setelah aku kecewa..sumpah demi Tuhan aku cakap, dalam tahun ni...aku senyum skali je dan ini hasil daripada dia! Dia buat aku gembira. Tapi aku tak dapat miliki dia...tp ak x kesah asalkan ade die...tp smpai bila??? Satu hari nanti mesti dia ada bf dan saat tu die takkan tumpukan aku lagi..mesti dia akan lebihkan bf die pulak...so aku??? Aku akan alone buat skali lagi....alone...aku benci diri aku, aku tak tahu dugaan ape yang Allah bagi kt aku...dugaan ape??? Aku tengok kawan2 aku, ade yang lesbian, gay, minum arak, merempit, tak sembahyang...takde pulak dugaan sebegini rupa...daripada aku skolah rendah smpai sekarang..dugaan tu tak pernah berhenti...kenapa! Dah 22 kali aku kelar tgn aku..then sume orang cakap aku giler!??? So hantar ar aku kt hspital giler!!! BABI KORANK!!! KORANK TAK PERNAH PAHAM PERASAAN AKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Thursday, March 17, 2011

SINGA BETINE YANG AKU SAYANG...10 TAHUN AMIK MASA NAK JINAKKAN DIE

Setelah break dengan Atyn (uuuuu sedih), aku di ceriakan balik orang sorang budak ni... budak tu tak ar brape budak sangat. Kire kalau nak buat bini pun dah matang dah, janji pandai masak sudah. Aku suke panggil dia 'Singe Betine' sebab die ni perangai perghhh power!!!! hahahahahah!!!!! paham2 ar maksud aku kan.... heppy dapat kenal die ni...nme die Amira..fb die Amira Cassandra Evans (komersial tuuuu)..aku letak lam heppon aku 'Amira Evans <3' ... so terpulang la kt korank nak pnggil die ape pun, asal korank bhagia sudah.

Dalam perkenalan antara aku dgn die ni kan (aku ngn die adik bradik ankat), terjadilah bibit bibit cinta yang lahir dari perasaan aku yang suke perasan ni...terus terang aku cakap aku suke kt die..setelah aku luahkan kt die..dan die pun paham, die ajak aku kahwin! hahahah tak ar! die tolak care baik, die ckp die just anggap aku cam abg die je...dan aku pun paham..tp aku tetap sayangkan die cam couple walaupun die syg aku cm abg..aku pun ta kesah sebenarnye...then die ni suke jerk wat aku heppy...tiap kali aku bce komen die pasti je tersenyum tak pun tergelak (aku jarang gelak ye)...die ni special

Dah la chantek, manis, suara pun ayu, dah cukup package la katekan...bertuah spe dapat die..so kepada teruna-teruna kt luar sne tu...teruskan mengundi Amira Cassandra Evans..cukup sje aku merepek kt sini...

chalooobette....


Tuesday, March 15, 2011

BERKENAN? TACKLE! DAN KAHKAHKAH!!!!! ini dia tips cinta dari Aku....

Kebanyakkan aku tengok kawan aku skarang ni ramai betul yang ade masalah tak tahu nak tackle awek...Kadang-kadang aku tengok ade yang terlebih memberi ayat poyo smpai si awek tu menyampah. Dan ade kadang-kadang yang jenis terlampau romantik sangat la deyh! Sampaikan awek tu terasa nak termuntah. Ok la, aku tau la kan aku ni bukannye romantik sngat...awek pun cukup-cukup makan jerk. Takde ar hot macam model pe sume kan...tapi aku nak type kt sini ialah berdasarkan pengalaman aku...hahahaha korank try la kt rumah korank..mne la tau menjadi ke..then jom kite start tackle awek

1 - First  step is, korank kena kenal jenis awek yang korank nak tackle tu. Awek yang jenis rock ke, jenis emo beremosi ke, jenis yang sentimental ke, jenis yang sempoi ke, bohsia ke, pelacur ke, korank tibai ar anak luar nikah pun ape aku peduli asalkan korank dapat. Korank pastikan jenis awek tu, kalau yang jenis minat rock...ko jerumuskan diri ko dalam muzik rock. Kenali band-band rock, subgenre dalam rock. Then kalau kau tackle dia, baru la ada topik sikit nak berbual. Tapi ingat, jangan ar 100% get into conversation yang semata-mata muzik rock jer...ingat, budak pompuan tu rock ke, hardcore ke tapi dalam hati still lembut tau....ingat!!!!

2 - Yang ni paling penting...tersangat penting!!! Pastikan korank siasat dulu, awek yang korank nak tackle tu ade boyfren x??? Kalau xde korank boleh drive thru je..kalau ade aku nasihatkan baik korank jangan tunjuk lagak nak jadi hero la..kan tak pasal-pasal korank kena makan buku lima...ingat!!!

3 - Katakanlah yang korank ni jenis keras kepala...hempuk dengan batu nisan pun tak pecah-pecah lagi. Kena boom nuklear pun still sama...korank still nak tackle awek tu walaupun korank tau yang awek tu ada bf dah...ok fine tu pilihan korank. Tapi aku nasihatkan korank harus lebih cool, hebat daripada bf awek tu. Kalau bf awek tu ada beskal, korank pastikan korank ada moto. Kalau bf awek tu anak dato..kau pastikan kau ni anak raja....

4 - Buang perasaan malu tu...tapi jangan ar jadi jenis yang tak tau malu pulak. Parah nanti jadi kan...korank try dekati awek tu..takpe, kalau kau rasa cam awek tu senyum-senyum je tengok kau, kau jangan ar terus cakap yg awek tu jatuh cinta kt kau..tu belum tentu lagi bai... Then ni yang aku perlu tekankan sangat, jangan suruh kawan kau mintak number henpon awek tu..awek suke lelaki yang gentleman...kalau kau suruh kawan kau mintak number..otomatik terdetik lam ati awek tu kaw ni jenis yang pengecut...

5 - Jangan mengalah. Tak semestinya awek tu jual mahal maka ko perlu undur diri. Awek tu menolak cinta ko..ko tak perlu cakap ok la saya block FB awak atau pape je..awek tu bukannya benci ko, tapi dia sengaja uji kau..nak tengok sejauh mana ko kejar diri dia...kalaulah kau dah undur diri pada permulaan, memang sah dia akan cakap kau takkan bersungguh-sungguh cintakan dia nanti..so ingat, kalau awek tu jual mahal, bukannya maksud dia tak suke kaw..tapi dia nk tgk kau sungguh-sungguh tak nak dapatkan dia...

6 - Kalau awek tu rapat dgn kaw maybe sebagai teman tapi mesra..kau start bagi hadiah special untuk dia..macam hadiah ke...music box ke...coklat ke..ohhh kt sini nak bgi tau..awek memang suke coklat, tak kire ar coklat harga 20 sen pun..awek memang suke coklat..kalau korank jumpe awek tak suke coklat, arghhh tu bohong punye...dia tetap suke coklat, maybe dia tak suke coklat yg terlampau berlemak so dia ckp ar dia tak suke coklat...then jangan bagi bunga terlalu banyak...

7 - Law awek tu tolak pemberian ko tu..jangan kaw buang hadiah tu. Kau tinggalkan je la dalam beg dia ke...depan umah dia ke...lam mailbox dia ke...paling2 tahap miskin, kau snap pic hadiah tu then upload dalam facebook astu tag dia kt pic tu...tu menunjukkan kau berusaha untuk dapatkan dia ......

8 - Awek suke movie yang ada love dan humor. Skali skala jer awek suke cite perang...tu pun tetap ade unsur cinta macam cite Pourl Habour ke sume tu....cite humor ni plak mesti diselitkan dengan unsur cinta macam filem Zombieland ke...American Sweetheart ke.. ape je la...korank pilih yang bagus2..ingat (LORH...LAGU FEVERET AKU..SECONDHAND SERENADE - FAR FOR YOU..AKU NAK LAYAN JAP)..hehehe aku sayang kau ATYN FITHRAH!!!! opsss...hhahaha

9 - awek jugak suke something yang love n humor...2 unsur tu mmg penting lam cinta. Korank start buat cite pape je yang buat dia tertarik. Nescaya awek tu akan share something with you. And that the big point lam jalan untuk dapatkan dia.

10 - HAHAHA maka dengar bangganya korank dah berjaya tinggalkan kesan lam hati awek tu...korank nak awek tu kan??? Step mesti cepat, berkesan, dan mendalam. Kalau step2 kt atas tu berjaya, mmg sure la awek tu open bgi number henpon die kt kaw....ko boleh mengayat dia camni

--"Ni number phone I, kalau ade mse pape hal ke contact la I k"

--"Eh you ad number phone??? Maybe we can contact each other"

--"Minggu ni I ngat nak tengok MOVIE tajuk dia ****, law U nak ikot call la I...ni number I"

dan yang paliing berkesan ke atas diri ku adalah...heheheheh iaitu send gambar kt phone awek tu...semacam aku send wallpaper cite Spiderman 3 kat phone sorang awek tu, then awek tu sangkut tp aku xnk..just wanna be fren dgn dia hehehehe (aku suke jual mahal sebab aku fuck love)...

11 - kalau awek tu xnak bagi jugak number dia..korank jangan ar paksa...awek tak suke dipaksa, sebab pompuan mmg tak suke dikongkong....then korank sabar ar...kalau korank paksa..99% sure korank takkan dapat langsung number dia...

12 - Dan yang paling berkesan tpi ada risiko tinggi adalah pergi kat awek idaman kau tu...cakap kt dia "U, U cute la..lawa..I dah lama jatuh cinta kt U..tp I takut sebab muka I macam sakai...U, kalau I cintakan U...U marah x??? Kalau I ajak U couple,, U trime x???" pergh mmg sah awek tu terkejut...ingat! Awek suke lelaki yang gentleman dan jujur...ayat tu biasanya aku guna dan mmg betul2 berkesan...percaya lah...aku terus terang je kt awek yg aku suke..

13 - Then kalau awek tu xnak kt ko jugak...susah pe..kaw cari je awek lain..bersepah kt luar tu...ok???

(Tips - kalau korank nak ikut cara aku ni, korank ikut je la..kalau xnak sudah..tp kat ruangan tips ni aku nak bagitau..sebelum takcle awek tu, aku selalu buat2 rapat then kawan dgn dia...aku tengok sama ada reaksi dia positif ke tak..kalau positif maknanya aku boleh kawan dgn dia..then kalau aku tnye pasal bf dia ke ape ke..kalau reaksi dia negatif..maknanya dia tak suke dan jangan teruskan soalan tu...korank maybe buat dia menyampah dgn korank...then ingat..kalau terkaman mata kau setajam mata aku sampai awek boleh cair, time ckp dgn awek tu..ko pandang tepat ke mata dia..kalau dia menunduk ke bawah..hehe mknenye dia malu, then kalau dia tunduk smbil snyum..korank ada chance la tu....)

ingat...ini berdasarkan pengalaman aku....hhhehe ok gua chow dulu....pesanan terakhir aku ialah...majulah Punk untuk negara..we are all we have...bye2

Monday, March 14, 2011

AKU MASIH CINTA DIA....

Malam ini ku nyanyikan
Sebuah lagu lama
Yang terkubur dalam nista ku
Hilang daya hilang mata
Ingin ku luahkan segalanya
Agar engkau sedar

Semalam aku
Hanya meminta-minta
Secebis harapan
Semangat di masa hadapan

Malam ini tak terhenti
Tiada nafas lagi
Melunaskan segala janji ku
Aku pinta kau berserah
Moga penghujung cita-cita kita tak
Terdampar

Semalam aku
Tiada nafas lagi
Pikul beban ini
Yang kerap jatuh lari

---> Fatin Fitrah, I'll never forget you...

GIG PAKA ALIVE 3

Akhirnya setelah menunggu dengan penuh sabar...dapat jugak aku ticket untuk ke Gig Paka Alive 3 yang diadakan kt dewan mastercaff 19 March nanti...pergh!!! Tak sabar aku nak tengok band kegemaran aku iaitu Plague of Happiness dan Bittersweet..selain itu jugak band-band hardcore jugak datang seperti band Masscre Conspiracy...akan ada dua band yang mereleasekan EP nye iaitu band The Marruah dan Johnny Not Gangster....Gig kali ini ditaja oleh Neryhouse rechords, dan lain-lain (malas aku nak check kt ticket)...nsib bek aku dapat flyer ni lebih awal kalau tak memang sah melepas aku nak tengok band kegemaran aku hehehe....selain band2 kt atas tu..ada jugak band cam Forbid Traction, The Tunelari, The Korok, The Caesar, Never Found, Crazy Commanthe, Remorse for The Cursed, Disgusted, Otaku dan Distort...gig bermula pada 12.00 P.M...

time ak nak dapatkan tiket ni punye la banyak hal...moto takde minyak la, duit tak cukup la, henpon takde kredit la..last2 skali aku send mesej kt penjual tiket iaitu Bobo...nsib bek aku suruh dia simpan satu ticket untuk aku kalau tak pergh memang sold out la..takkan la aku nak beli kt door...kt door harga tiket RM20...kalau pre-sale murah je..dalam RM15 je.....then kawan aku Paalla mesej aku, cakap Kili nak turun Dungun, so dia tolong la amik tiket aku tu....punye la hal banyak, minyak moto pulak takde nak pegi umah Paala....dalam hati aku cakap pergh Tuhan nak buat ujian kt aku..takpe2, aku hadapi nye dengan tabah...smpai kan mak aku cakap, tempat camtu nak pegi sangat..kalau solat jumaat tu haram macam siput sedut nak pegi...hehehehe biase la mama, janji tak buat jahat sudah la ye kan kan kan???? ni aku sayang mak aku ni..sebab dia tolong bayar harga tiket aku tu..hahahah sebab aku kompol duit sampai RM7 je sebab hanjing nak beli kredit mesej dgn awek la!!!! Lepas tu jumpe jugak umah Paalla ni...pergh mkin hensem ye mamat ni..hehehehe..dalam nak beli-beli tiket tu aku sempat tnye gak..Efa camne? Acc fb dia deactive ke..Paala ckp, ade je dia duk 'poke' aku..then memang terdetik ar kt hati aku..mesti Efa remove aku ni..aargh lantak ar bukannye dia awek aku pun...tu la, aku usha dia jual mhal..cakap hati tertutup la ape la...then bila aku ade awek, dia remove aku pulak...pelik2..otw, aku nak tunggu tiket datang tu..aku jalan2 ngn family aku dulu kt pantai Telok Gadung...aku ingat geng2 mat rempit yang duk bersidai kt situ..upenye geng2 ayah aku..moto sekor2 macam harem..Harley Davidson la, Virago la, Jaguh la...kalah moto wespa aku...pergh..maut2..

n dun forget...kepada para-para Punker, kalau nak pegi sne ak nasihatkan jgn pakai tali kasut merah...sebab kt flayer dia tulis "No drugs, no alcohol, no RACIST!!!" hahaha..ok2, penutup kata dari aku...majulah Punk untuk negara....Dungeon Brekmok....

OFF RECORD

Tuesday, March 1, 2011

HEHEHEHEHHE ADE AR.....

Pewittttt......awek sape ni...comel siot!!!!!!! KAHKAHKAH!!!!!!
FATIN FITRAH <3 KAMARUL HAQIMI
2.03.2011
HEHEHEHEHEH JANGAN JELES TAU...AKU PUN TAK TAU SAMPAI BILA AKU LEH COUPLE NGN DIA..TAPI AKU MINTAK-MINTAK LA SAMPAI AKU LEH PINDAH KAT UMAH ABG AKU SEBAB UMAH ABG AKU DEKAT NGN UMAH DIE.....SO BOLEH LA AKU MEET NGN DIE HEHEHEHEHEHE KORANK JELES KE??? AIKKK JGN LA CMTOOO...TAK BAIK DOWH..AKU PUN DULU CAM KORANK GAK TENGOK ORANG LEN ADA AWEK..JELES JE...TAPI SEKARANG AKU DAH SUJUD SYUKUR DAH!!! SENYUM LEBAR NI :).... HEHEHEHEHE
OK LA KEKAWAN, AKU NAK SEMBAHYANG TAHAJUD JAp..GUD NITE SO LONG FAREWELL MOTHERFUCKER


PETROL!!! PETROL!!! PETROL!!!

Harga petrol naik lagi
Konon katanya ada subsidi
Kau susahkan rakyat dunia
Sekarang kami sangat terseksa

Amerika Syarikat (fuck you fuck you)
Kerajaan Pusat (fuck you fuck you)
Amerika Syarikat (fuck you fuck you)
Kerajaan Pusat (fuck you fuck you)

Harga keperluan meningkat lagi
Ayuh kita berdemostrasi
Luahkan apa yang terbuku di hati
Sampaikanlah suara kami

Harga petrol naik lagi
Konon katanya ada subsidi
Kau susahkan rakyat dunia
Sekarang kami sangat terseksa

Amerika Syarikat (fuck you fuck you)
Kerajaan Pusat (fuck you fuck you)
Amerika Syarikat (fuck you fuck you)
Kerajaan Pusat (fuck you fuck you)


(Lirik by Dum Dum Tak, hardcore Punk band)