ApA2 Jerk

Loading...

Only God can judge me

I'm universal. Except hip - hop

Skinny jeans & Shirts.
No fluffy dresses.

Let me make this clearly --> I'M NOT A SMOKER!

You can't say that I'm arrogant, you don't even know me at all.
But I'm kinda vicious and I'll never stop.

People, I'm not perfect and so do you. I can be two times more cruel WITH the person who've been previously mean towards me. If you're jealous with what I've achieved, I hope you don't have a nose cause I'll be farting right on it. I've had enough of your ridiculous "blablabla". Try to achieve your own glory, make your own story and make people proud of you. Success is never found. Failure is never fatal. Courage is the only thing.
There was an error in this gadget

Tuesday, June 7, 2011

aB0Ut Me

Hari aku nak citekan sikit ar pasal diri aku, si pengutuk dan suke provok orang ni. Hahaha macam good good je aku ni kan???? kan ???? kan??? Update ni aku tujukan untuk orang yang paling aku sayang, iaitu 'bunny' aku.. dan juga untuk sape2 yang nak jadi kawan aku.



1. nama penuh aku Kamarul Haqimi bin Azli, orang panggil aku Kimie atau senang - senang yang malas nak bukak mulut tu panggil aku Mie. Tapi tu dulu, sekarang ni yang malas bukak mulut pun tetap panggil aku Kimie Capital. Sampaikan aku letak gelaran tu dalam facebook aku. Aku pun tak tau nape diorang panggil aku camtu, tapi aku perasaan diorang panggil aku camtu start aku dengar lagu dari band Bittersweet - Capital E.

2. aku lahir kat Hospital Besar Dungun. Ye aku anak jati Dungun ye. Dah banyak sangat aku tengok pembangunan dan segala perubahan yang berlaku kat Dungun ni, jadi korank takleh nak kelentong aku la sal peristiwa peristiwa Dungun ni. Umur aku tahun 2011 ni ialah 16 tahun. Tahun depan aku dah nak amik SPM. Aku amik subjek sastera. Al maklumlah, aku ni kurang pandai dengan nombor nombor ni...

3. Mak aku penah cakap yang aku ni keturunan jauh daripada Singapura. Aku pun tak tau betul ke tak, tapi aku nak bagitau kat sini yang seluruh keluarga aku wajahnya 100% pure Melayu. Takde campur2.

4. Aku ada 3 orang adik beradik. Yang sulong ialah kakak aku, nama dia Azliza binti Azli. Skarang dah kahwin dan stay kat Selangor. Yang number dua pulak ialah abang aku, nama dia Kamarul Azleen bin Azli. Dulu stay kat Johor Bahru, nowadays stay kat KL. Tukar taste katekan. Aku yang paling bongsu, mak aku panggil aku bongsi liar sebab aku ni nuckal sikit. Tak pernah duk diam dan slalu je woo waaa woo waa ...

5. takdelah aku nak cakap aku ni peramah, tapi kira boleh la kalau nak suruh tegur tu. Kalau korank jumpe aku tepi jalan ke, just shout 'HEY KIMIE CAPITAL (capital tu options ye nak panggil ke tak)", dengan senyum lebar di pipi tembam aku ni aku akan balas balik "HYE" kat korank. Tapi ada dalam satu dua kes, aku ni pemalu dengan budak pompuan. Kalau nampak budak pompuan tu senyum - senyum kat aku, aku tambah.... cair??? oh tidak, tambah menyampah.

6. aku tak suka baju berkolar. Kalau korank decide nak beli baju untuk hari jadi aku ke, atau untuk suka - suka ke, better korank belikan aku baju tshirt band ataupun grafik hardcore.. tapi, baju apa yang korank bagi aku tetap terima dengan hati yang terbuka, cuma jangan kecik hatilah kalau baju korank tu dijadikan harta pusaka yang dibiarkan berdebu dalam almari ye.. Aku suke pakai sluar kecik, sluar fit.. ala sluar skinny la katekan.. sebab takde ar bergeledeh dengan londehnye macam hip hop bagai.. ntah pape...

7. Aku suka pakai celak dengan snakebite aku.. snakebite tu dulu aku tebuk guna pin, tapi skarang dah takde, aku pun tak tau camne leh tutup.. maybe kena buat kat kedai kowt. Ala biarkan je la. Celak tu biasanya aku akan pakai time tengahhari ataupun hari yang aku rasa panas so'oh la kate orang Terengganu. Sebab celak tu dapat menyerap haba di bawah kelopak mata. That why orang Arab pakai celak, anda paham??? Aku pakai celak takde kene mengena denga emo tu.. fuck fagot emo.

8. Kalau korank ajak aku karaoke, aku tak nyanyi. Aku layan je.. tapi cuba korank bawak lagu macam lagu August Burn Red ke, lagu Alesana ke, sumpah aku nyanyi sebab aku minat scream (growl), tak kesah ar scream (growl) aku tu menjadi ke tak, aku tak peduli.. sebab itu aku sukaaaaaa..

9. Baju aku kebanyakkannya warna hitam.. bagi aku warna hitam tu penuh dengan misteri, kejahatan dan.. ala, hitam tu menawan babe.. kalau takde baju hitam untuk aku pakai kuar jalan2 hari tu, aku akan pakai baju kaler - kaler gelap macam kaler merah ke, kaler koko dawk ke, camtu la. Dan aku minat corak baju yang ada grafik atau gambar kartun macam kartun Pocoyo (dah koyak dah.. huuu~~~), Domo ke, dan terbaru ni aku beli gambar Thriller Micheal Jackson versi kartun..

10. Aku takut dengan lipas.. geli bagaii...

11. dinding bilik aku penuh dengan conteng - conteng, macam2 keluh kesah kak esah aku luahkan kat dinding tu. Perkataan paling terbesar yang aku tulis kat dinding bilik aku tu ialah 'CHAOS' yang membawa maksud huru hara.. dan memang btol sampai skarang aku tengok huru hara kat dunia ni. Sesuaiii... perkataan paling kecik yang aku tulis ialah nama adik angkat aku iaitu 'Amira Cassandra Evans' kat dinding aku tu... hehehe time tu aku jatuh cinta kat dia.. tapi ntah macam mana jadi adik angkat sama umur pulak.. but hey, sape peduli?? Selagi aku lahir awal bulan, aku tetap abang XD

inilah AMIRA CASSANDRA EVANS... muke legend tapi hati kiut hahahaha


12. Aksesori wajib aku pakai ialah gelang ska (hitam putih) aku, gelang spike buatan sendiri, dengan cincin getah aku.. dan yang aku slalu bawak ialah beg underground aku. Kenapa aku panggil underground, sebab aku tampal patches kat situ, button anti NAzi kat situ, patches band Sex Pistols, sume la.. dan yang aku bawak dalam beg tu ialah bedak, tuala, eyeliner aku, dan sejadah.. mane la tau nak solat kat mana2 ke kalau tak jumpe masjid. masjid zaman skarang ni melambak, tapi dikunci macam taknak bagi orang masuk.

13. Oh before aku terlupa, dalam beg aku tu, aku letak satu menatang ape ntah orang panggil, aku panggil case je benda tu. Dalam benda tu aku letak cebisan cebisan kertas dan khazanah silam macam lirik lagu My Chemical Romance - Helena dengan Famous Last Word.. cebisan kertas yang menceritakan asal usul muzik Grunge, dan kitab The Satanic Bible tulisan Anton Szandor LaVey. Aku fuck buku tu...

kitab mengarut.. fuck you babi.
14. aku suka muzik, muzik aku terbatas. Aku just minat muzik bebas (indie) je.. macam metalcore, grindcore, hardcore, punk rock, ska, ska punk, hardcore punk, pop punk, post punk, powerpop punk, sync macam Owl City tu, lagu lagu yang bergenre Britpop macam Bittersweet, The Times.. lagu - lagu dari band Joanna and Co, band Manis, band Jenise and the super tank.. dan lain - lain. And for you information, and this is muktamad.. I FUCK JUSTIN BIEBER.... .

15. aku mempunyai rambut yang lurus tapi disebabkan aku suka buat rambut kusut masai time pegi skolah, so aku rmbut aku terus jadik kusut2 sikit.. citenye macam ni, dulu ada fesyen rambut mohawk, ala menatang roket kat tengah tu la.. fesyen nak jadi punk tapi hati bunga... aku tak pandai nak angkat rambut macam orang red indian tu, so aku buat fesyen terbaru, aku ciplak dari rambut idola aku, Sid Vicious.. rambut kusut masai.. hahahah senang cite..

16. orang boleh pukoi pukoi aku kat skolah, hina aku macam2.. tapi jangan hina family aku, nak tau? kau tanye sape2 dalam keluarga aku, kalau mengamuk, aku tak kesah abg, ayah, kakak aku... dgn anak sedare aku yang kecik2 tu aku pukoi sampai mampus... tapi buat mse skarang ni takde ar lagi, cuma dulu je la.. hehehehe aku kan hulk kecik hahahaha.. alhamdulillah aku masih boleh sbooor..

17. aku ni Taqwacore.. there is a core in Islam, you must find it.

18. aku benci skolah dan skolah pun benci aku.. aku muntah bila tengok skolah dan skolah pun tak hingin tgk muka aku.. kesimpulannya, aku dgn skolah serasi.. hahahahah

19. shuuu, ni rahsia tau... ehhehehe, aku suke,, aku suke,, aku suke pakai baju pompuan.. auwwww!!!! ahahahaha

20. kalau aku romantik, anda perlu berhati - hati sebab bunga- bunga di taman akan layuuuuu hahahah!!!!

21. aku minat tengok cite-cite yang ada kesah setan, kisah macam supernatural. ala natang ada sakut paut dgn apocalypse la...

22. aku tak percaya tapi aku suke mengkaji apa FUCKta yang aku jumpai..

23. My best friend --> Fara Ally, Zaed, Syaza, Fadhil, Echah, Tadayoshi, Alip, Paala (cutenye mu), marzukill, achik, aiman apek, farid ahchong, Leng Chai (skaarang senyap je), Dedyis, Dolly dolly kiut, dan juga yang kawan aku dari kecik sampai mampos... my best best best best fren la.. Awie.

24. aku suka kat kakak (aku anggap dia macam kakak aku) aku, Loq Fajelin.. hahahahah

25. aku suke makan apa saja yang halal depan mata aku, dan aku suka minum apa saja yang boleh diminum depan mata aku.. senang cite, sume jenis makanan la aku bedal..

26. aku dari kecik gemokk... memang jenis aku gemok... dari baby lagi.. mak aku sendiri pun heran..

27. aku pandai english sejak aku tadika lagi tapi aku bengap matematik semenjak aku kuar dari perut mak aku lagi hahahaha..

28. wooowwwww i like pompuan yang pakai baju sekkkkkkkkkkk.... fuck, aku nyampah pompuan yang pakai baju terlampau seksi.. cina dikecualikan sebab diorang terbukti kiut.

29. Aku tak paham cakap kelantan...

30. enjit enjit semut.. sape sakit naik atas... soley soley.. itu adalah lagu yang aku suka nyanyi time aku bosan.

31. dalam satu hari tu, aku mesti jugak dgr lagu dari band Kiss The Fallen.. sebab nak dengar suara Sarah!!! hahahahaha....

32. Band yang aku suka ialah.. Plague of Happiness, Escape the Fate, Avenged Sevenfold, Massacre Conspiracy (MC16), Kiss the Fallen, Joanna and Co, Jenise and the Super Tank, Gabba Gabba, The Adicts, The Misfits, The Gazzeter (cmne eja aku lupa), Rancid, Incarnation, Never Give Up Nobita, Simple Plan, band Manis, Bittersweet, Skudap Skudip, Zombie Autopsy (ini band KAWAN aku khas daripada New Britain), Remorse for the Cursed (band Dungun booh), Dum Dum Tak, Carburetor Dung (band dungun), Tantri Kotak, Selipar Jpunk (band Dungun boooh), Mando Diao, Cock Say Cock Dung (band dungun rasenye), Moda Moody (skin gurl), The brayok, O.A.G, The Sex Pistols, Public Image Limited, dan band yang aku rasa aku sorang je kowt baru kenal.. band official daripada rumah kakak aku.. band 'Kita KL' (Kita Keluar lawan)

Tu je la kowt tentang aku... ok la, aku nak solat subuh.. chaloobette.. love you umiey sayang buchuk muahhh




love YOU

No comments:

Post a Comment