ApA2 Jerk

Loading...

Only God can judge me

I'm universal. Except hip - hop

Skinny jeans & Shirts.
No fluffy dresses.

Let me make this clearly --> I'M NOT A SMOKER!

You can't say that I'm arrogant, you don't even know me at all.
But I'm kinda vicious and I'll never stop.

People, I'm not perfect and so do you. I can be two times more cruel WITH the person who've been previously mean towards me. If you're jealous with what I've achieved, I hope you don't have a nose cause I'll be farting right on it. I've had enough of your ridiculous "blablabla". Try to achieve your own glory, make your own story and make people proud of you. Success is never found. Failure is never fatal. Courage is the only thing.
There was an error in this gadget

Thursday, March 17, 2011

SINGA BETINE YANG AKU SAYANG...10 TAHUN AMIK MASA NAK JINAKKAN DIE

Setelah break dengan Atyn (uuuuu sedih), aku di ceriakan balik orang sorang budak ni... budak tu tak ar brape budak sangat. Kire kalau nak buat bini pun dah matang dah, janji pandai masak sudah. Aku suke panggil dia 'Singe Betine' sebab die ni perangai perghhh power!!!! hahahahahah!!!!! paham2 ar maksud aku kan.... heppy dapat kenal die ni...nme die Amira..fb die Amira Cassandra Evans (komersial tuuuu)..aku letak lam heppon aku 'Amira Evans <3' ... so terpulang la kt korank nak pnggil die ape pun, asal korank bhagia sudah.

Dalam perkenalan antara aku dgn die ni kan (aku ngn die adik bradik ankat), terjadilah bibit bibit cinta yang lahir dari perasaan aku yang suke perasan ni...terus terang aku cakap aku suke kt die..setelah aku luahkan kt die..dan die pun paham, die ajak aku kahwin! hahahah tak ar! die tolak care baik, die ckp die just anggap aku cam abg die je...dan aku pun paham..tp aku tetap sayangkan die cam couple walaupun die syg aku cm abg..aku pun ta kesah sebenarnye...then die ni suke jerk wat aku heppy...tiap kali aku bce komen die pasti je tersenyum tak pun tergelak (aku jarang gelak ye)...die ni special

Dah la chantek, manis, suara pun ayu, dah cukup package la katekan...bertuah spe dapat die..so kepada teruna-teruna kt luar sne tu...teruskan mengundi Amira Cassandra Evans..cukup sje aku merepek kt sini...

chalooobette....


No comments:

Post a Comment