ApA2 Jerk

Loading...

Only God can judge me

I'm universal. Except hip - hop

Skinny jeans & Shirts.
No fluffy dresses.

Let me make this clearly --> I'M NOT A SMOKER!

You can't say that I'm arrogant, you don't even know me at all.
But I'm kinda vicious and I'll never stop.

People, I'm not perfect and so do you. I can be two times more cruel WITH the person who've been previously mean towards me. If you're jealous with what I've achieved, I hope you don't have a nose cause I'll be farting right on it. I've had enough of your ridiculous "blablabla". Try to achieve your own glory, make your own story and make people proud of you. Success is never found. Failure is never fatal. Courage is the only thing.
There was an error in this gadget

Monday, March 14, 2011

GIG PAKA ALIVE 3

Akhirnya setelah menunggu dengan penuh sabar...dapat jugak aku ticket untuk ke Gig Paka Alive 3 yang diadakan kt dewan mastercaff 19 March nanti...pergh!!! Tak sabar aku nak tengok band kegemaran aku iaitu Plague of Happiness dan Bittersweet..selain itu jugak band-band hardcore jugak datang seperti band Masscre Conspiracy...akan ada dua band yang mereleasekan EP nye iaitu band The Marruah dan Johnny Not Gangster....Gig kali ini ditaja oleh Neryhouse rechords, dan lain-lain (malas aku nak check kt ticket)...nsib bek aku dapat flyer ni lebih awal kalau tak memang sah melepas aku nak tengok band kegemaran aku hehehe....selain band2 kt atas tu..ada jugak band cam Forbid Traction, The Tunelari, The Korok, The Caesar, Never Found, Crazy Commanthe, Remorse for The Cursed, Disgusted, Otaku dan Distort...gig bermula pada 12.00 P.M...

time ak nak dapatkan tiket ni punye la banyak hal...moto takde minyak la, duit tak cukup la, henpon takde kredit la..last2 skali aku send mesej kt penjual tiket iaitu Bobo...nsib bek aku suruh dia simpan satu ticket untuk aku kalau tak pergh memang sold out la..takkan la aku nak beli kt door...kt door harga tiket RM20...kalau pre-sale murah je..dalam RM15 je.....then kawan aku Paalla mesej aku, cakap Kili nak turun Dungun, so dia tolong la amik tiket aku tu....punye la hal banyak, minyak moto pulak takde nak pegi umah Paala....dalam hati aku cakap pergh Tuhan nak buat ujian kt aku..takpe2, aku hadapi nye dengan tabah...smpai kan mak aku cakap, tempat camtu nak pegi sangat..kalau solat jumaat tu haram macam siput sedut nak pegi...hehehehe biase la mama, janji tak buat jahat sudah la ye kan kan kan???? ni aku sayang mak aku ni..sebab dia tolong bayar harga tiket aku tu..hahahah sebab aku kompol duit sampai RM7 je sebab hanjing nak beli kredit mesej dgn awek la!!!! Lepas tu jumpe jugak umah Paalla ni...pergh mkin hensem ye mamat ni..hehehehe..dalam nak beli-beli tiket tu aku sempat tnye gak..Efa camne? Acc fb dia deactive ke..Paala ckp, ade je dia duk 'poke' aku..then memang terdetik ar kt hati aku..mesti Efa remove aku ni..aargh lantak ar bukannye dia awek aku pun...tu la, aku usha dia jual mhal..cakap hati tertutup la ape la...then bila aku ade awek, dia remove aku pulak...pelik2..otw, aku nak tunggu tiket datang tu..aku jalan2 ngn family aku dulu kt pantai Telok Gadung...aku ingat geng2 mat rempit yang duk bersidai kt situ..upenye geng2 ayah aku..moto sekor2 macam harem..Harley Davidson la, Virago la, Jaguh la...kalah moto wespa aku...pergh..maut2..

n dun forget...kepada para-para Punker, kalau nak pegi sne ak nasihatkan jgn pakai tali kasut merah...sebab kt flayer dia tulis "No drugs, no alcohol, no RACIST!!!" hahaha..ok2, penutup kata dari aku...majulah Punk untuk negara....Dungeon Brekmok....

OFF RECORD

No comments:

Post a Comment