ApA2 Jerk

Loading...

Only God can judge me

I'm universal. Except hip - hop

Skinny jeans & Shirts.
No fluffy dresses.

Let me make this clearly --> I'M NOT A SMOKER!

You can't say that I'm arrogant, you don't even know me at all.
But I'm kinda vicious and I'll never stop.

People, I'm not perfect and so do you. I can be two times more cruel WITH the person who've been previously mean towards me. If you're jealous with what I've achieved, I hope you don't have a nose cause I'll be farting right on it. I've had enough of your ridiculous "blablabla". Try to achieve your own glory, make your own story and make people proud of you. Success is never found. Failure is never fatal. Courage is the only thing.
There was an error in this gadget

Sunday, December 26, 2010

Orang yang aku sayang

Nama facebook dia Dean Emma, nama betul dia ********** hehehehe, eh dah cam majalah mastika plak..hohoho, aku ngn dia dulu start kawan-kawan cam tu je..kenal2 dalam facebook..mula2 aku ada gak la perasaan 'SYOK' dan jatuh 'CINTA' kat dia, tapi disebabkan abg aku yang start minat kt dia, jadi aku batalkan je lah hasrat aku na ngorat dia hehehe..tu la semangat adik beradik der..walaupun cinta terhalang tapi hubungan keluarga ta dilupakan..hebat ka? hahahahax...apa-apa pun ditakdirkan oleh Allah yang Maha -Esa untuk dia berkata pada aku sebegini "Jom kita couple"....pada mulanya terkejut gak aku (sentap you all)...sebab tetibe je dia ckp cmtu, takde hujan takde ribut, dia mari cam kilat gi tau kt aku..nseb bek aku ta de penyakit lemah jantung...aku pun balas la "Hohohx, pandai ie uat lawak"...asto dia ckp kt aku dia serius..aku pun terfikir la dalam hati, "Ema ni biar betul deman ke ape?"...aku pun off facebook aku bukan sebab benci dia, sebab aku nak gi makan la samdol..perut aku ni bekaraoke bila ta makan..astu mula la orang sekeliling tuduh aku kentut, cam cilanat je..

Pape pun Emma sekarang ni dia sorang je pompuan yang ada dalam hati aku, kalau aku nmpak pompuan yang seksi jalan tergedek-gedek kt Pavilion BB tuh mai tegor aku ckp "Hai abg Kimie, muahhhhhx"....ahhhhhh langsung aku uat buta je. Aku kalau aku sayang kt orang tuh, mmg orang lain aku ta nmpak..hohoho tu la keistimewaan dan nasib malang aku..unik2...korank ade sifat sme cm aku? kalau ada call aku hohoohohoh....Walaupun jarak memisahkan kitorang, tapi cinta aku pada nya ta pernah luntur...hohohooh jiwang la plak aku ni kan...Ex Girlfren aku? Jangan tanye, aku dah buang jauh2 dah dalam tong smpah..now, pompuan yang ada depan mata aku ialah Emma sorang je, yang lain dah jadi tunggul kayu dah......rupa, umur dan harta bukan ukuran cinta...erk! Harta tu maybe la dikira sebab budi bahasa yang tinggi pun bukannya boleh beli emas 4 kilo kan? Hohohox, K la, samdol...ayah aku dah balik tu, aku nak mandi astu cat kuku yang dah luntur ni (kes aku gaul kapur dalam baldi ari tu) hohoho...aku nak kuar kt bandar jap..nak cari number maxis astu lepak2 ngn geng Anarchy aku hohohohx...bye2 sume yang membaca...untuk Ema - I.L.Y.S.M!!!!! <3

STORY IF THE YEAR - ANTHEM Of OUR DYING DAY
The stars will cry
The blackest tears tonight
And this is the moment that I live for
I can smell the ocean air
And here I am
Pouring my heart onto these rooftops
Just a ghost to the world
That's exactly
Exactly what I need

From up here the city lights burn
Like a thousand miles of fire
And I'm here to sing this anthem
Of our dying day

For a second I wish the tide
Would swallow every inch of this city
As you gasp for air tonight
I'd scream this song right in your face
If you were here
I swear I won't miss a beat
Cause I never
Never have before

From up here the city lights burn
Like a thousand miles of fire
And I'm here to sing this anthem
Of our dying day

Of our dying day
Of our dying day
Of our dying!!!

For a second I wish the tide
Would swallow every inch of this city
And you gasp for air tonight!!

From up here the city lights burn
Like a thousand miles of fire
And I'm here to sing this anthem
Of our dying day
From up here the city lights burn
Like a thousand miles of fire
And I'm here to sing this anthem
Of our dying day
From up here the city lights burn
Like a thousand miles of fire
And I'm here to sing this anthem
Of our dying day

Our dying day
Of our dying!!!

No comments:

Post a Comment